2014. március 27., csütörtök

Minden kezdet egy pöttyel indul

Gyorsan eldöntöttem, hogy elindítom ezt a blogot, mégis sokat vacilláltam, tényleg elkezdjem-e. Nem vagyok különleges, de mindenképp más, mint a nagy átlag. Általában ismerem az aktuális trendet, de nem másolom, mindent a magam formájára igazítok, vagy szándékosan az ellenkezőjét csinálom, amit a többiek. Ha mégsem homlokegyenes mást, akkor is teszek bele egy csavart. Egyszerű példa, ha mindenki feketében jár, akkor én tuti pirosban vagyok, vagy ha nem is, társítok a feketémhez egy színes kiegészítőt, mondjuk egy türkiz harisnyát. Nem tudok olyan lenni, mint más, de nem is akarok. Ettől vagyok Én.

Szóval hagytam magam innen-onnan befolyásolni, végül hallgattam a legbölcsebb támaszomra, no meg a halkan kiabáló belső hangomra, és íme. Itt vagyok. Az új blog, az első bejegyzés.

Azon is sokat gondolkodtam, hogy mivel kezdjek. Hiszen rengeteg ötletem van, amelyek már megvalósultak, be is mutattam őket a másik blogomban (csvik.blogspot.hu). Aztán arra jutottam, legyen az, amelyik elkészítésekor elkezdett motoszkálni bennem az új blog ötlete. Tehát itt a pöttyös pulcsim, amit én festettem pöttyösre, az elkészítését pedig itt olvashatjátok.Fotók: Posár Ede

pulcsi: általam átalakított (eredeti: Takko)
fehér póló: Takko
fülbevaló: Fércművek
farmerszoknya: Takko
harisnya: Calzedonia
cipő: Humanic

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése